Geslaagde stagedag klas 2 B/K afdeling
hommesplein | 18 april 2019

Geslaagde stagedag klas 2 B/K afdeling

​​Geslaagde stagedag klas 2 B/K afdeling: Donderdag 18 april was de stagedag voor klas 2. Het was weer een geslaagde dag waarbij de leerlingen ervaring hebben opgedaan in het werkveld waar ze later werkzaam willen zijn.

Dit alles in zeer uiteenlopende werkgebieden: van werken in een winkel (Kledingzaak Röben), chauffeur willen zijn tot het meelopen met de techniekmensen van Acantus. Ook de bakkerij afdelingen van AH en JUMBO Scheemda hielpen mee dit jaar. Mooi dat er ook dit jaar weer nieuwe bedrijven waren die mee hebben geholpen zoals Intratuin, Koen Meijer stratenmakers, Heerlijckheid restaurant, Oldambt meubelen, fysiotherapie Ton Schrantee en theater van Beresteyn in Veendam, naast de vertrouwde hulp van de Piekenier Oudeschans, KiWi (Kinderopvang Winschoten), kapsalon Style, Buze dierverzorging Heiligerlee, garage De Bruin en administratie kantoor Kruize.  Zonder deze bedrijven kunnen we zoiets niet organiseren. Ook heeft Bas Zijlstra het ICT gedeelte weer op zich genomen. Iedereen heel erg bedankt voor de medewerking.

De leerlingen zijn een ervaring rijker, die ze alleen maar in de praktijk kunnen opdoen (om half zeven beginnen in de bakkerij bijvoorbeeld). Dit alles moet de keuze voor het juiste profiel in het derde leerjaar ten goede komen.

Geslaagde stagedag klas 2 B/K afdeling

Reageren