Aangemeld en nu?

Aangemeld en nu?

Je hebt je keuze gemaakt voor de vestiging Hommesplein, wat leuk! We wensen jou van harte welkom. Misschien vraag je je af wat er nu allemaal nog staat te gebeuren. We hebben het voor je op een rij gezet.

Contact tussen jouw juf of meester en je nieuwe school
Vanuit het Dollard College maken we een afspraak voor een gesprek met je basisschool. Jouw juf of meester vertelt ons wat de beste manier is om jou te begeleiden.

Kennismakingsbijeenkomst
In de maand juni kom je op school om kennis te maken met je nieuwe klas en met je mentor(en). Je mentor is degene bij wie je komend schooljaar terecht kunt met al je vragen. Wanneer je precies wordt verwacht, staat in een brief die je ouders/verzorgers begin juni van ons per post ontvangen. In deze brief staat dan ook meteen in welke klas je zit.

Aanschaffen schoolspullen
Natuurlijk wil je alvast de benodigde spullen aanschaffen voor school. Op de kennismakingsbijeenkomst krijgen de leerlingen hierover informatie mee naar huis.

Start schooljaar
De eerste schoolweek staat altijd in het teken van kennismaken met je klas, met je docenten en met het gebouw. Op die manier kun je eerst even wennen voordat je echt aan de slag gaat. Op de eerste schooldag zullen de leerlingen ook hun boekenpakket ontvangen.