Nieuwe leerlingen

Nieuwe leerlingen

Hoi, leuk dat je hier een kijkje komt nemen. We vertellen je alvast wat over onze school.

Leren
Je kunt op deze school onderwijs volgen voor het havo of het vwo. Wil je meer informatie over ons onderwijs? Leren doe je op verschillende manieren bij ons op school; je zit in de schoolbanken, maar bent ook veel met projecten bezig.

Veel nieuwe vrienden
Als je naar onze school gaat, hoor je aan het begin van het schooljaar wie jouw mentor is. Bij deze persoon kun je terecht met alle vragen. Het hele schooljaar lang, handig hè? Ook heeft de mentor tijdens het schooljaar contact met jouw ouders. Aan het begin van het schooljaar begin je met een introductieweek. Hartstikke leuk om je klasgenoten, andere leerlingen en docenten goed te leren kennen!

Somtoday, its learning, huh?
Cijfers checken kun je op its learning, dit geldt voor de meeste vestigingen. Maar hier krijg je ook veel informatie over de school. De taken op de its learning bevatten luisteropdrachten, filmpjes met uitleg en oefenmateriaal, waar je op school en thuis mee aan de slag kan. Het leerlingvolgsysteem Somtoday zorgt ervoor zorgt dat al jouw gegevens goed gewaarborgd blijven. 

Lekker wat anders!
Naast de lessen doen we heel veel andere dingen, waar je natuurlijk ook veel van leert. Je doet regelmatig mee aan projecten of excursies. Maar we doen nog veel meer! Op sommige vestigingen worden uitwisselingen georganiseerd. Elk jaar gaat er wel een groep leerlingen en docenten naar een school in Duitsland, Denemarken of Spanje en vice versa.