Onderwijs

Onderwijs

Vestiging Hommesplein-Stikkerlaan bestaat uit meerdere gebouwen: gebouw Hommesplein en gebouw Stikkerlaan. In gebouw Hommesplein kun je terecht voor vwo (gymnasium, atheneum en tto), havo (leerjaar 1 t/m 5), bb en kb-opleiding. In gebouw Stikkerlaan kun je terecht voor de zesjarige havo (t/m leerjaar 4) of mavo.

Gebouw Stikkerlaan
Leerlingen met een mavo-niveau zijn van harte welkom in gebouw Stikkerlaan. In gebouw Stikkerlaan zitten ongeveer 250 leerlingen. Omdat we een kleine school zijn is de betrokkenheid tussen leerlingen, personeel en ouders groot. We hebben een vast docententeam en werken vanuit een gezamenlijke visie op onderwijs, dat ons een betrokken en verantwoordelijk team maakt. We zijn leerlinggericht en bieden begeleiding op maat. Leerjaar 1 t/m 4 kun je hier volledig volgen. Kun je iets extra’s aan? Dan kun je hier de zesjarige havo volgen, zodat je in zes jaar tijd een mavo én havo diploma kunt behalen. Na het behalen van je mavo-diploma vervolg je de havo-opleiding in gebouw Hommesplein.

Gebouw Hommesplein
Leerlingen met een vwo- of havo-advies kunnen terecht in gebouw Hommesplein. Ook bieden wij de tto-opleiding, dat is tweetalig-onderwijs. Hiervoor heb je een vwo-advies nodig. Als je de zesjarige havo gaat volgen zit je de eerste vier leerjaren in gebouw Stikkerlaan om je mavo-diploma te halen, daarna vervolg je het havo in gebouw Hommesplein.
In de A-vleugel krijgen alle leerlingen uit de afdelingen bb en kb les. Als je vanuit de tweede klas naar de derde klas van de basis (bb)- of kaderberoepsgerichte (kb) leerwegen van het vmbo gaat, vervolg je jouw opleiding op de vestiging Campus Winschoten.

Onderwijs